4 locuri pe care sa le vizitezi in apropiere de Timisoara

Venirea primaverii aduce cu sine si dorinta din ce in ce mai mare de evadare din aglomeratia urbana la sfarsitul unei saptamani de munca! Timisoara este fara doar si poate unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii, care are de oferit numeroase obiective turistice si care se poate lauda cu zone in care iti poti petrece o zi insorita de week-end. Chiar si asa insa, multi isi doresc sa plece la sfarsitul saptamanii pentru o zi sau doua in afara orasului. Din fericire, in jurul Timisoarei sunt numeroase puncte de atractie pentru cei dornici de o plimbare.

Pentru a putea ajunge in aceste puncte, desigur, cel mai simplu este sa aveti o masina proprietate personala. Daca nu aveti insa o masina, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de Timisoara Rent a Car. Aceste servicii de inchirieri masini au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, tot mai multi banateni apeland la aceasta solutie!

Domeniul Herneacova este unul dintre locurile preferate de timisoreni atunci cand vine vorba despre o iesire din oras la sfarsit de saptamana. Frecventat in mod normal pentru echitatie si pentru restaurantul din incinta, domeniul Herneacova s-a extins foarte mult in ultimii ani si ofera acum multe servicii. Astfel, daca veti ajunge aici, veti putea alege intre tiroliana, echitatie, trasee cu bicicleta si o gramada de alte activitati in aer liber. Bineinteles, daca nu vreti sa faceti nimic din toate acestea, va puteti relaxa la iarba verde si la soare!

Parcul dendrologic de la Bazos este din nou o optiune foarte la indemana timisorenilor, aflandu-se extrem de aproape de oras. Parcul ofera foarte multa verdeata si liniste, asa ca este un loc perfect pentru cei care vor sa se relaxeze dupa o saptamana de munca. De asemenea, tot acolo veti gasi si un restaurant care se bucura de aprecieri pozitive din partea celor care i-au trecut pragul.

Cetatea Soimos poate fi o optiune foarte buna pentru petrecerea unei zile la sfarsitul saptamanii. Pana la cetate va trebui sa urcati putin, efortul fiind usor spre mediu. Cetatea este inconjurata de mult spatiu verde, asa ca puteti face si un picnic in aceasta zona!

Masina de inchiriat in Timisoara | Timisoara Rent a Car | TimisoaraRentaCar.ro

Timisoara Rent a Car

In cele din urma, nu putem sa nu aducem in discutie si Poiana Marului, un loc superb aflat la aproximativ doua ore de Timisoara. Zona ofera cateva peisaje de vis, iar cele doua ore pana la destinatie se vor scurge imediat. In aceasta zona exista si mai multe optiuni de cazare, ceea ce inseamna ca se poate transforma intr-o iesire pentru tot sfarsitul de saptamana.

TimisoaraRentaCar.ro este optiunea pe care o puteti lua in considerare in cazul in care aveti nevoie de o masina de inchiriat in Timisoara. In functie de preferintele si nevoile pe care le aveti, puteti opta fie pentru o masina de dimensiuni mici, fie pentru o masina de familie sau chiar pentru o masina premium.

Sursa foto: https://pixabay.com