4 lucruri esentiale pe care sa le ai la tine cand pleci la drum pe vreme rea

Iarna si-a intrat in drepturi in cea mai mare parte a tarii, primele doua luni ale noului an anuntandu-se destul de friguroase. In cazul in care te hotarasti sa pleci la drum in aceasta perioada, fie ca pleci la volanul masinii tale, fie ca pleci la volanul unei masini inchiriate, este indicat sa fii precaut si sa fii mereu pregatit pentru situatii de urgenta. Sunt cateva lucruri fara de care nu ar trebui sa pleci la drum pe vreme rea, iar in randurile urmatoare vom vorbi despre toate acestea!

Nu degeaba am spus mai devreme ca s-ar putea sa pleci la drumul la volanul unei masini inchiriate, in ultimii ani aceasta practica fiind din ce in ce mai des intalnita. In cazul in care este in cautarea unor servicii de rent a car din Timisoara, poti apela cu incredere la TimisoaraRentaCar.ro.

Este recomandat sa nu pleci la drum pe timp de iarna fara a avea in masina o lanterna si cateva baterii de rezerva. Nu de putine ori se intampla iarna sa ramai blocat pe un drum neiluminat sau iluminat foarte slab, situatie in care lanterna se va dovedi extrem de utila. Asadar, inainte de a pleca la drum, asigura-te ca in torpedou se gaseste o lanterna puternica si cateva baterii de rezerva.

Telefonul a devenit indispensabil pentru cei mai multi dintre noi in ziua de astazi, acesta dovedindu-se util intr-o multitudine de situatii. Din pacate insa, asa cum stim cu totii, bateria telefonului nu rezista chiar foarte mult, in special daca butonam telefonul des. Daca ai ramas blocat in zapada cu siguranta vei vrea sa ai la indemana un telefon cu care sa suni dupa ajutor. Asigura-te ca nu pleci la drum fara un incarcator auto, acesta ar putea sa te salveze din multe situatii critice.

Cel mai bine este sa fii precaut. Iarna se pot intampla multe pe sosele, asa ca nu ezita sa iei cu tine in masina o patura si niste manusi. Uneor iti pot fi de un real ajutor. Si nici nu ocupa prea mult loc in masina!

Rent a car din Timisoara | inchirieri auto din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

rent a car din Timisoara

Daca tot vorbim despre ceea ce trebuie sa faci ca sa fii precaut inainte sa pleci la drum, iti vom spune ca nu ar fi deloc rau sa iti faci si niste rezerve de apa si de mancare. Evident, nu trebuie sa te gandesti la provizii serioase, insa o sticla cu apa in plus si niste batoane proteice sau biscuit pot prinde bine.

WLC Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto din Timisoara la preturi foarte bune, iar masinile din oferta sunt echipate corespunzator pentru orice anotimp. Nu ezita insa sa tii cont de sfaturile prezentate in randurile de mai sus si sa te asiguri ca vei avea aceste lucruri cu tine atunci cand pleci la drum pe timpul iernii!

Sursa foto: https://pixabay.com