Care este cea mai fiabila masina in 2020

Fiabilitatea este o caracteristica importanta atunci cand vorbim despre masini. Cu totii avem anumite preferinte personale atunci cand alegem o masina, fie ca este vorba sa o cumparam, fie sa o inchiriem pentru cateva zile. Lasand la o parte toate preferintele ce tin de gustul fiecaruia, este normal sa ne dorim o masina fiabila, la volanul careia sa avem siguranta ca nu vom intampina niciun fel de probleme. Este drept, nicio masina nu poate garanta de la bun inceput ca nu va avea probleme, insa anumite modele sunt recunoscute la nivel inalt ca fiind extrem de fiabile.

Consumer Reports a realizat o analiza extrem de detaliata in acest sens, culegand informatii de la peste 450.000 de membri care si-au povestit experientele la volanul modelelor pe care le-au condus. Trebuie sa spunem de la bun inceput ca marcile japoneze domina aceste studii de fiabilitate, Lexus si Toyota ocupand primele locuri la acest capitol. De asemenea, anul trecut, Hyundai, Kia si Genesis, brand care apartine tot de Hyundai, au urcat in Top 10 in materie de fiabilitate. Bineinteles, printre cele mai fiabile marci se numara si brand-urile germane foarte cunoscute, precum BMW, Mercedes-Benz sau Audi.

In acest an, pentru prima data dupa mult timp, prima pozitie in acest top nu mai este ocupata nici de Lexus si nici de Toyota, Mazda reusind sa impresioneze. Potrivit analizelor realizate de cei de la Consumer Reports, cel mai fiabil model din gama producatorului japonez este MX - 5, model care a obtinut un scor de 98 din 100. De asemenea, tot din gama celor de la Mazda mai sunt recomandate si modele precum CX - 30, CX - 3 si CX - 5.

Daca intrebam insa soferii romani, multi tind sa isi indrepte atentia in ultimii ani catre producatorul ceh Skoda, modelele produse la Mlada Boleslav oferind calitate si performanta la niste preturi destul de accesibile. Bineinteles, nici modelele de generatie noua de la Dacia nu sunt uitate, acestea fiind unele dintre cele mai cumparate masini atat in Romania, cat si pe unele dintre cele mai mari piete auto ale Batranului Continent.

Inchirieri auto in Timisoara | rent a car din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

Inchirieri auto in Timisoara

Indiferent de optiunile pe care le aveti, TimisoaraRentaCar.ro pune la dispozitia celor care sunt in cautarea unor servicii de inchirieri auto in Timisoara o gama larga de modele. Spre exemplu, din flota WLC Auto fac parte modele precum Opel Insignia, Skoda Octavia, BMW 118, Skoda Rapid, Volkswagen Golf, Renault Clio, Citroen C - Elysee, Opel Astra sau Ford Focus. In functie de nevoile pe care le aveti, puteti opta pentru un model care sa faca parte din urmatoarele categorii de masini: Small cars, Medium cars, Large cars, Family cars, Estate cars, Premium cars, SUV & Crossover sau VAN / 8+1.

Orice alegere ati face insa, masina se va prezenta intr-o stare extrem de buna, asa ca nu aveti niciun fel de motiv pentru a va face griji! In ultimii ani, serviciile de rent a car din Timisoara sunt din ce in ce mai cautate, tot mai multi soferi preferand sa inchirieze o masina doar pentru perioada in care au nevoie de aceasta.

Sursa foto: https://www.pexels.com