Care sunt cele mai inchiriate masini in Romania

Inchirierea masinilor a devenit o practica din ce in ce mai uzuala si in tara noastra, soferii romani descoperind avantajele pe care le ofera un autoturism inchiriat. In aceste conditii, nu este de mirare ca piata rent a car din Romania s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, clientii beneficiind acum de servicii foarte bine puse la punct, oferite la niste preturi din ce in ce mai competitive. Mai mult decat atat, specialistii din domeniu considera ca aceasta practica va fi utilizata de si mai multi clienti in viitorul apropiat, inchirierea unei masini devenind o alternativa de luat in seama pentru multi.

TimisoaraRentaCar.ro este una dintre cele mai bune optiuni pe care trebuie sa o ai in vedere in cazul in care si tu esti in cautarea unei masini de inchiriat in Timisoara. Capitala Banatului este unul dintre orasele romanesti in care inchirierea unei masini a devenit o practica din ce in ce mai uzuala pentru multi soferi. Acest lucru s-a intamplat in special in ultimii ani, dupa ce multi romani au revenit in tara si au adus cu ei si obiceiurile pe care le aveau in strainatate. Si, asa cum stim cu totii, inchirierea unei masini reprezinta o normalitate cotidiana pentru multi soferi din vest.

Odata cu dezvoltarea din ce in ce mai accentuata a acestui domeniu, si pretentiile clientilor s-au schimbat. Spre exemplu, multi ar fi surprinsi sa afle ca cele mai cautate modele atunci cand vine vorba despre inchirierea unei masini sunt cele de la Skoda. Dacia Logan este, intr-adevar, cel mai bine vandut model al producatorului roman cu sediul la Mioveni, insa in topul masinilor care se inchiriaza in Romania se claseaza abia pe ultima treapta a podiumului.

Masini de inchiriat in Timisoara | inchirieri auto in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

inchirieri-masini logo

 

Asa cum spuneam, atunci cand vine vorba despre inchiriat masini, soferii romani prefera sa apeleze la masinile celor de la Skoda. Producatorul ceh este detinut de germanii de la Volkswagen, bucurandu-se la ora actuala de un succes important la nivel global. Topul celor mai inchiriate masini in Romania este condus de Skoda Superb, in timp ce pe a doua pozitie se regaseste un alt model din gama constructorului ceh, si anume Octavia. Este de precizat ca romanii prefera modelele echipate cu transmisie manuala. Pe locurile 4 si 5 din acest top regasim primele modele dotate cu cutie automata de viteze, si acestea provenind tot de la cehii de la Skoda – Octavia, respectiv Karoq.

TimisoaraRentaCar.ro ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara la cele mai bune preturi de pe piata, oferta de masini fiind bogata. Evident, printre aceste masini se regasesc si mai multe modele ale cehilor de la Skoda, despre care am vorbit in randurile anterioare. Vorbim in primul rand despre un model Skoda Rapid, echipat cu o unitate de motorizare TSi de 1.0 litri si cu o transmisie manuala. Apoi, din oferta mai face parte si un alt model Skoda Rapid, de aceasta data echipat cu o transmisie automata pentru cei care prefera aceasta varianta. In cele din urma, vorbim si despre un model Skoda Octavia, echipat tot cu o cutie automata.

Sursa foto: https://pixabay.com