Ce verificari sa faci atunci cand preiei o masina inchiriata

Practica inchirierii unei masini a devenit din ce in ce mai obisnuita in ultimii ani si in Romania, multi oameni alegand astfel sa beneficieze de avantajele pe care le ofera o masina inchiriata. Sunt insa si multi care prefera sa nu apeleze la serviciile de inchirieri auto din Timisoara din diverse motive, majoritatea sustinand ca se tem sa nu aiba probleme cu masina inchiriata. Temerile in acest sens sunt insa, de cele mai multe ori, complet nejustificate, inchirierea unei masini fiind sigura din toate punctele de vedere. Iar asta o poate spune oricine a apelat vreodata la aceasta metoda!

Vrem sa venim insa in intampinarea celor care au diverse temeri in aceasta directie si sa oferim cateva sfaturi cu privire la verificarile care trebuie facute inainte de a accepta o masina inchiriata si de a pleca cu aceasta la drum. Asadar, vorbim despre cateva verificari pe care este recomandat sa le faci pentru a te convinge ca masina nu are niciun fel de probleme si ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Verifica starea masinii

De fiecare data cand inchiriezi o masina este recomandat sa verifici daca aceasta are lovituri, zgarieturi sau alte probleme care pot fi observate la exterior. In cazul in care observi asemenea probleme, acestea trebuie aratate reprezentantului companiei care inchiriaza masina si notate in contract. De asemenea, verifica daca totul este semnalat correct in documente. Daca vrei si mai multa siguranta, poti fotografia interiorul si exteriorul masinii.

Verifica roata de rezerva

Roata de rezerva este extrem de importanta atunci cand pleci la drum, nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de ea. Asadar, inainte de a pleca la drum verifica in portbagaj roata de rezerva si starea ei. De asemenea, ar fi indicat sa verifici si daca in portbagaj exista instrumentele necesare pentru a schimba roata in cazul in care este nevoie.

Familiarizeaza-te cu masina

Multi soferi se tem sa inchirieze un model pe care nu l-au mai condus in trecut. Tocmai din acest motiv, inainte sa pleci la drum este recomandat sa te familiarizezi mai intai cu caracteristicile noii masini si cu butoanele acesteia. Poti testa franele, luminile, stergatoarele sau oglinzile pentru a te asigura ca nu exista niciun fel de probleme! Totodata, poti verifica daca rotile au presiune sau daca sunt corect aliniate pentru a te asigura ca nu exista probleme in acest sens.

Inchirieri auto din Timisoara | Rent a Car in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

inchirieri auto din Timisoara

Pune intrebari

In cazul in care ai nelamuriri, intreaba reprezentantul companiei de la care vei inchiria masina. Spre exemplu, poti pune intrebari cu privire la asigurarile de care dispune masina pe care urmeaza sa o inchiriezi. De cele mai multe ori, asigurarile RCA si CASCO sunt incluse. De asemenea, poti intreba daca masina are toate reviziile facute la zi. Cele mai multe companii din domeniu au un istoric al acestora. Nu in ultimul rand, afla ce este de facut in cazul in care masina se strica atat timp cat este in grija ta.

TimisoaraRentaCar.ro este unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piata care ofera servicii de Rent a Car in Timisoara. Masinile sunt intretinute excelent, iar reviziile sunt facute de fiecare data la timp. In plus, acestea sunt pregatite asa cum se cuvine pentru fiecare anotimp in parte.

Sursa foto: https://unsplash.com