Mercedes-Benz ramane lider in segmentul premium dupa prima jumatate a anului

Mercedes-Benz isi pastreaza pozitia de lider la nivel global pe piata auto premium dupa primele sase luni ale anului, comercializand peste 935.000 de unitati in toate colturile lumii. Daca esti in cautarea unor servicii de rent a Car din Timisoara si iti doresti o astfel de masina premium, iti spunem in randurile urmatoare unde gasesti cele mai bune optiuni pentru nevoile tale!

Contextul actual este unul extrem de dificil pentru piata auto, majoritatea constructorilor din aceasta industrie confruntandu-se cu probleme cauzate de masurile de restrictie impuse de autoritati in vederea limitarii raspandirii epidemiei de coronavirus. Chiar si asa insa, rivalitatea din segmentul premium a ramas la fel de mare si in aceasta prima jumatate a anului, batalia pentru prima pozitie dintre Mercedes-Benz, BMW si Audi dovedindu-se a fi foarte interesanta.

Asa cum spuneam, Mercedes-Benz si-a pastrat suprematia pe acest segment de piata si dupa primele sase luni ale anului, inregistrand o cifra de vanzari de peste 935.000 de unitati. Producatorul din Stuttgart raporteaza insa o scadere a cifrei de vanzari cu 17.6% in raport cu aceeasi perioada a anului precedent. Cea mai mare scadere din prima jumatate a anului a fost inregistrata chiar pe piata auto europeana, acolo unde vanzarile au avut un minus de 31.5%.

Pe locul secund in acest top al marcilor premium se regaseste BMW, constructorul bavarez raportand peste 842.000 de unitati in primele sase luni ale anului. Si vanzarile celor de la BMW au scazut semnificativ in aceasta prima jumatate a anului, minusul fiind de 21.7%. Important de precizat insa ca vanzarile de masini electrice si hibride au crescut in aceasta perioada cu 3.4 procente.

In cele din urma, pe ultima pozitie a podiumului se claseaza Audi, producatorul german inregistrand o cifra de vanzari de aproximativ 707.000 de unitati. Constructorul cu sediul la Ingolstadt raporteaza astfel o scadere a vanzarilor de 21.9%. La fel ca si in cazul celor de la Mercedes-Benz, si cei de la Audi au inregistrat cea mai mare scadere a vanzarilor pe piata auto europeana, acolo unde a fost raportat un minus de 36.8%.

Masini premium - eleganta si rafinament

Avantajele unui model premium sunt de necontestat pentru cineva care isi doreste o masina care sa se defineasca prin lux si eleganta. De-a lungul timpului am inteles ca nevoile celor care apeleaza la serviciile de inchirieri auto din Timisoara sunt diferite, asa ca nu este deloc de mirare ca anumiti clienti isi doresc sa conduca o masina premium in adevaratul sens al cuvantului.

Rent a Car din Timisoara | inchirieri auto din Timisoara | Timisoararentacar.ro

rent a Car din Timisoara

Timisoararentacar.ro are in flota sa de masini doua modele premium, unul dintre ele fiind Mercedes-Benz S 400 Long Hybrid. Lasand la o parte specificatiile de ordin tehnic de invidiat cu care se poate lauda, un asemenea model impresioneaza prin eleganta si rafinamentul sau. De asemenea, se mai poate opta si pentru un model Volkswagen Passat. Indiferent de modelul pentru care veti opta, iti spunem ca masinile de inchiriat de la WLC Rent a Car se vor dovedi cea mai buna optiune pentru soferii care isi doresc o masina foarte bine intretinuta si la un pret convenabil.

Sursa foto: https://www.pexels.com