Small cars pentru oras: Volkswagen Polo si Renault Clio

Aveti autovehiculul proprietate personala in service sau, pur si simplu, nu dispuneti de o masina proprie, insa ii simtiti acut lipsa? Intr-un oras mare, precum Timisoara, veti putea inchiria autoturism din categoria “small cars” pentru a va deplasa oriunde va doriti. De ce va recomandam small cars pentru oras?

In flota Timisoararentacar.ro am inclus Volkswagen Polo si Renault Clio. Sunt doua marci auto fiabile, de dimensiuni mici, pe care le recomandam pentru oras. Dincolo de un design modern si liniile elegante, avantajele pe care le putem aduce in discutie tin de functionabilitate si de bani – pana la urma, pretul are o importanta solida indiferent de tranzactia la care ne putem raporta.

Designul contribuie la placerea de a conduce o marca anume

Am stabilit, asadar, ca Volkswagen Polo si Renault Clio arata bine, avand un design dinamic si modern. Asa ca daca tineti la acest aspect, il puteti bifa. Daca in cazul Renault Clio producatorii pun accent pe liniile sale senzuale, in cazul Volkswagen Polo se pune accent pe aspectul incitant. Prin urmare, doamnelor, va puteti orienta catre Renault Clio, iar clientii nostri care isi doresc sa inchirieze o masina pentru oras, pot alege Volkswagen Polo.

Motor pe benzina versus motor pe motorina

Foarte important este consumul. Ambele modele au un consum decent in oras. Renault Clio este diesel, Volkswagen Polo se alimenteaza cu benzina.

Daca ne intrebati, in situatia in care autovehiculul se inchiriaza pentru o anumita perioada de timp, nu am pune prea mare accent pe avantajele celor doua tipuri de carburanti. In mod cert, un autovehicul pe motorina este mai performant pe distante lungi, pe cand unul pe benzina are motorul mai silentios si este mai potrivit pentru oras.

Dar, aceste aspecte conteaza mult la achizitionarea unei masini si mai putin la inchiriere. Cu toate astea, sunt soferi pentru care manevrabilitatea unui anume tip de motor in comparatie cu celalalt conteaza si, daca faceti parte din aceasta categorie stiti din start ce alegeti sa inchiriati cand apelati la serviciile de rent a car in Timisoara.

Rent a car in Timisoara | Timisoararentacar.ro

rent a car in Timisoara

Pretul pentru a inchiria o masina de dimensiuni mici este accesibil

Ambele modele de masini au un pret de inchiriere accesibil. Cu cat perioada de utilizare in acest regim este mai mare, cu atat mai mic este pretul. Acesta se poate situa intre 12 si 30 de Euro, in functie de perioada de inchiriere.

In concluzie, indiferent de perioada in care doriti sa inchiriati masini, trebuie sa tineti cont, printre altele, unde veti rula cu acestea, si in consecinta sa alegeti modelul optim. Pentru oras small cars ramane cea mai viabila optiune de inchiriat.

Sursa foto: https://pixabay.com/