Vacanta 2020? Inchirierea unei masini poate fi o solutie mai buna decat avionul!

Vacantele sunt un lux in 2020 si, da, nimeni nu putea sa prevada ca vom trai si asemenea vremuri. Din cauza pandemiei de Covid-19 si a tuturor regulilor de distantare sociala impuse de autoritati, sa calatoresti in afara granitelor tarii in mijloace de transport aglomerate nu mai este sigur si nu mai este confortabil psihic.

Cu toate acestea, solutii exista! Daca planuiti sa plecati totusi in vacanta si vreti sa stati departe de mijloacele de transport aglomerate, cel mai bine este sa apelati la servicii de inchirieri masini, bineinteles, daca din anumite motive nu puteti sa calatoriti cu masina personala.

Cu autovehiculele pe care vi le punem la dispozitie, inclusiv pentru rent a car din aeroport Timisoara, va veti simti mult mai in siguranta, dar si mai confortabil, indiferent de distanta pe care o aveti de parcurs!

De ce sa inchiriati o masina pentru vacanta de vara?

Procesul de inchiriere auto este la indemana oricui. Prin Timisoararentacar.ro puteti inchiria masina pe care o doriti fara sa fiti nevoiti sa va deplasati fizic la un birou dedicat in acest sens. Este suficient sa accesati site-ul sa studiati flota auto pe care o punem la dispozitia clientilor nostri. Imediat dupa ce luati o decizie, ne puteti contacta si ne puteti transmite modelul de masina de care aveti nevoie, precum si perioada in care doriti sa il inchiriati. Ulterior, predarea autoturismului va avea loc intr-un punct pe care il stabilim de comun acord!

Un alt motiv pentru care va recomandam sa plecati cu masina in vacanta, consta in faptul ca asa puteti sa pastrati foarte usor distanta de ceilalti turisti. Veti calatori in acelasi autoturism doar cu prietenii sau cu familia, adica, cu oamenii dragi pe care i-ati fi vazut oricum si acasa si ati fi intrat in contact cu ei.

Serviciul de inchirieri auto va ajuta inclusiv daca sunteti pasionati de condus, dar nu dispuneti de o masina personala. Pe langa faptul ca puteti pleca la drum oricand va doriti, va puteti bucura si de posibilitatea de a conduce un autoturism care sa va fie pe plac si care sa va transforme drumul intr-o experienta deosebit de placuta!

Rent a car din aeroport Timisoara | Timisoararentacar.ro

rent a car din aeroport Timisoara

Costuri de transport mult mai mici. Nu in ultimul rand, alegand sa inchiriati o masina pentru a pleca intr-o vacanta cu cativa prieteni, puteti imparti costurile de transport cu toti pasagerii. La final, cand veti trage linie, veti observa ca drumul pana la destinatie si inapoi este mult mai convenabil din punct de vedere financiar, decat daca ati fi plecat cu trenul, cu autocarul sau cu avionul.

Sursa foto: https://pixabay.com