1 ore
0 ore
whatsapp viber digi

Vrei sa faci o rezervare telefonic? Contacteaza-ne! +40762135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema

Servicii de Transfer

Pentru excursii sau calatorii de afaceri alegeti serviciile de transport persoane cu sofer pentru a scapa de stresul condusului in oras. Soferii nostri experimentati sunt familiarizati cu traficul si traseele din oras. Astfel veti castiga timp pretios si va veti putea bucura in liniste de calatorie, admira peisajul sau lucra de pe bancheta din spate a masinii. Fie ca ai nevoie de trasfer aeroport spre si de la Aeoportul Otopeni sau Aeroportul Baneasa catre orice locatie, transfer intre doua sau mai multe locatii din Bucuresti, transfer intre localitati in Romania sau tururi private ale obiectivelor turistice autohtone, www.Inchirieri-Masini.ro va pune la dispozitie toate tipurile de transfer pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

class="row mt20">

Mai jos aveti prezentate serviciile noastre de transfer:

Transfer Aeroport

www.timisoararentacar.ro ofera servicii sigure, rapide si eficiente de Transfer Aeroport spre si din Aeroportul International Timisoara catre orice destinatie fie ea din Timisoara sau orice alt oras. Transferul de la si din Aeroport catre destinatia dumneavoastra se va face cu promptitudine, intr-o maniera placuta. Poti opta pentru transfer individual sau de grup de pana la 8 persoane. Scapa de stresul si bataile de cap ale condusului prin traficul aglomerat! 

 

Transfer in Romania

 

Daca doriti transferul din Timisoara catre alt oras din Romania sau doriti transferul intre oricare 2 localitati atunci serviciul https://timisoararentacar.ro. Transfer in Romania este ceea ce cautati! Va punem la dispozitie masina care vi se potriveste alaturi de un sofer experimentat care va raspunde intocmai cerintelor dumneavoastra. Optand pentru Transfer in Romania beneficiati de o calatorie relaxanta si sigura catre destinatia dorita. Rezervarea este disponibila on-line cu un singur click sau apeland la unul din numerele noastre de telefon. Alegeti ruta iar noi ne vom ocupa de restul!

 

Turul Timisoarei

 

este municipiul de reședință al județului Timiș, Banat, România. Se află în vestul României, aproape de frontierele cu Ungaria și Serbia, pe malul râului Bega, aflându-se pe plan geografic la distanțe aproximativ egale față de București (541 km), Viena (549 km) și Sofia (509 km). Timișoara este al treilea oraș ca populație din România, este un centru industrial, comercial, medical, financiar și universitar important.Clădiri emblematice ale orașului sunt Catedrala Mitropolitană și Opera Națională din Piața Victoriei, dar și Catedrala Ortodoxă Sârbă din Piața Unirii. Printre obiectivele turistice se numără Castelul Huniade, Palatul Baroc, Muzeul Satului Bănățean și Grădina Zoologică.

 

Turul Brasovului

 

Prima documentare istorica a orasului Brasov a fost in anul 1235 sub numele de “Korona”. Cu un imens trecut istoric, aceasta destinatie turistica este perfecta pentru turistii pasionati de cultura si istorie. Biserica Neagra, Muzeul de Istorie, Turnul Negru, Varful Timpa sunt doar cateva dintre principalele atractii ale Brasovului. Cetatea de la Rasnov, Cetatea Bisericii Harman, Cetatea Fagaras si Cetatea Harman pot fi vizitate in apropierea Brasovului. 

 

 

Transfagarasan

 

“The best road in the world” este modul in care baietii de la TopGear au descris experienta de a conduce pe acest drum si vederea panoramica. Localnicii il numesc “Drumul spre nori” datorita faptului ca este cel mai inalt drum din Romania, cu o altitudine de 2042m. Pentru iubitorii de natura si vederi panoramice Transfagarasanul este o destinatie ce nu trebuie ratata!  

 

Transalpina

 

“Drumul Regelui” este unul din cele mai inalte drumuri din Romania. Datorita necircularii pe acest drum pana in 2009, acesta are o autenticitate pe care putine locuri inca si-o pastreaza. Acest drum este mai putin cunoscut decat Transfagarasanul insa nu este mai  putin spectaculos. 

De ce noi?

class="col-lg-4">  class="col-lg-4">

whatsapp viber digi

Vrei sa faci o rezervare telefonic? Contacteaza-ne! +40762135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema