1 ore
0 ore
whatsapp viber digi

Vrei sa faci o rezervare telefonic? Contacteaza-ne! +40762135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema

Servi

Servicii de Transfer

Daca doriti sa evitati stresul si aglomeratia orasului, pentru orice calatorie de afaceri, evenimente sau excursii, alegeti serviciul nostru de inchirieri masini cu sofer pus la dispozitia dumneavostra de Timisoara rent a car. Va veti bucura de serviciile unui sofer profesionist, un bun cunoscator al orasului si al traficului existent, care isi va intampina clientii la zona de iesire din aeroport si ii va transfera la destinatie, in conditii de maxima siguranta. In acest mod aveti ocazia sa va bucurati de plimbare, fara a va mai lupta cu harta orasului necunoscut sau cu indicatoarele aflate pe traseu. Solutia eficienta de a putea lucra in liniste chiar si in trafic, sa va relaxati si de a castiga timp pretios este inchirierea unei masini cu sofer. Uitati de stresul la care va expuneti conducand pe strazile unui oras aglomerat si agitat!

Mai jos aveti prezentate serviciile noastre de transfer:

Transfer Aeroport

Timisoara rent a car va pune la dispozitie cel mai rapid si ieftin transfer de la aeroport. In functie de nevoile dumneavoastra, fie ca doriti sa ajungeti intr-o locatie din Cluj, fie ca aveti o alta destinatie in itinerariu, va stam la dispozitie cu masini pentru 4 pasageri sau microbuze 8+1. Acest serviciu este valabil de la Aeroportul International Timisoara catre orice destinatie interna sau externa.

 

Transfer in Romania

 

Nu doriti sa pierdeti timpul in trafic si aveti nevoie de putina relaxare? Timisoara rent a car va pune la dispozitie serviciul de transfer din Tinmisoara catre alt oras din Romania sau transferul intre oricare doua localitati. Va punem la dispozitie tipul de masina care vi se potriveste alaturi de un sofer experimentat care va raspunde cerintelor dumneavoastra. Rezervarea este disponibila online cu un singur click sau apeland unul din numerele noastre de telefon. Alegeti ruta iar noi ne vom ocupa de calatoria dumneavoastra!

 

Turul Timisoarei

 

Este municipiul de reședință al județului Timiș, Banat, România. Se află în vestul României, aproape de frontierele cu Ungaria și Serbia, pe malul râului Bega, aflându-se pe plan geografic la distanțe aproximativ egale față de București (541 km), Viena (549 km) și Sofia (509 km). Timișoara este al treilea oraș ca populație din România, este un centru industrial, comercial, medical, financiar și universitar important.Clădiri emblematice ale orașului sunt Catedrala Mitropolitană și Opera Națională din Piața Victoriei, dar și Catedrala Ortodoxă Sârbă din Piața Unirii. Printre obiectivele turistice se numără Castelul Huniade, Palatul Baroc, Muzeul Satului Bănățean și Grădina Zoologică.

 

Turul Brasovului

 

Prima documentare istorica a orasului Brasov a fost in anul 1235 sub numele de “Korona”. Cu un imens trecut istoric, aceasta destinatie turistica este perfecta pentru turistii pasionati de cultura si istorie. Biserica Neagra, Muzeul de Istorie, Turnul Negru, Varful Timpa sunt doar cateva dintre principalele atractii ale Brasovului. Cetatea de la Rasnov, Cetatea Bisericii Harman, Cetatea Fagaras si Cetatea Harman pot fi vizitate in apropierea Brasovului. 

 

 

Transfagarasan

 “The best road in the world” este modul in care baietii de la TopGear au descris experienta de a conduce pe acest drum si vederea panoramica. Localnicii il numesc “Drumul spre nori” datorita faptului ca este cel mai inalt drum din Romania, cu o altitudine de 2042m. Pentru iubitorii de natura si vederi panoramice Transfagarasanul este o destinatie ce nu trebuie ratata!  

 

Transalpina

“Drumul Regelui” este unul din cele mai inalte drumuri din Romania. Datorita necircularii pe acest drum pana in 2009, acesta are o autenticitate pe care putine locuri inca si-o pastreaza. Acest drum este mai putin cunoscut decat Transfagarasanul insa nu este mai  putin spectaculos. 

De ce noi?


Shuttle service

For excursions or business trips pick passenger services with driver to escape the stress of city driving. Our drivers are experienced and familiar with the traffic routes in the city. Thus you will gain valuable time and quietly you can enjoy travel, scenery or work from the back seat of the car. Whether you need Transferred Airport to and from Timisoara Airport toward any transfer between two or more locations in Timisoara, Romania transfer between localities or private tours of local landmarks, www.timisoararentacar.ro It offers all kinds of transfer to meet your needs.

Below you our transfer services presented:

Airport Shuttle

www.timisoararentacar.ro offers secure, fast and efficient airport transfer to and from the International Airport Timisoara to any destination either in Timisoara or any other city. Transfer from the airport to your destination and will be made promptly, in a pleasant manner. You can choose to transfer individual or group of up to 8 people. Get rid of the stress and hassle of driving through heavy traffic!

Transfer in Timisoara

For business meetings or friendly inside Timisoasa rent a car with a driver and enjoy the convenience, efficiency and safety services. Trips can be stressful because of the traffic overcrowded and complexity of the street. Now get rid of nerves stretched to the maximum and lost time! Our drivers are experienced professionals you need to get to where you need short time!

Transfer in Romania

If you wish to transfer from another city in Romania Bucharest or transfer between any two cities would then www.timisoararentacar.ro Transfer service in Romania is for you! Ounem will provide car that suits alongside an experienced driver who will respond exactly to your requirements. Choosing Transfer in Romania benefit from a relaxing and safe journey to your destination. Booking is available online with a single click or calling one of our phone numbers. Choose the route and we'll do the rest!

Why us?

Saving time and energy! We know how precious your time is why we will always intervene promptly and we choose the most effective and quickest route may lead to safely and comfortably to your destination.

Minimum prices! Lowest prices displayed transparent, without hidden charges. Transport from the airport can be costisitoare! With us you know exactly the price you'll pay!

Experienced drivers! Our drivers are very familiar with local traffic routes and so will always choose the safest and fastest option to get you every time in no time at destination.


cii de Transfer

Pentru excursii sau calatorii de afaceri alegeti serviciile de transport persoane cu sofer pentru a scapa de stresul condusului in oras. Soferii nostri experimentati sunt familiarizati cu traficul si traseele din oras. Astfel veti castiga timp pretios si va veti putea bucura in liniste de calatorie, admira peisajul sau lucra de pe bancheta din spate a masinii. Fie ca ai nevoie de trasfer aeroport spre si de la Aeoportul Otopeni sau Aeroportul Baneasa catre orice locatie, transfer intre doua sau mai multe locatii din Bucuresti, transfer intre localitati in Romania sau tururi private ale obiectivelor turistice autohtone, www.Inchirieri-Masini.ro va pune la dispozitie toate tipurile de transfer pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

class="row mt20">

Mai jos aveti prezentate serviciile noastre de transfer:

Transfer Aeroport

www.timisoararentacar.ro ofera servicii sigure, rapide si eficiente de Transfer Aeroport spre si din Aeroportul International Timisoara catre orice destinatie fie ea din Timisoara sau orice alt oras. Transferul de la si din Aeroport catre destinatia dumneavoastra se va face cu promptitudine, intr-o maniera placuta. Poti opta pentru transfer individual sau de grup de pana la 8 persoane. Scapa de stresul si bataile de cap ale condusului prin traficul aglomerat! 

 

Transfer in Romania

 

Daca doriti transferul din Timisoara catre alt oras din Romania sau doriti transferul intre oricare 2 localitati atunci serviciul https://timisoararentacar.ro. Transfer in Romania este ceea ce cautati! Va punem la dispozitie masina care vi se potriveste alaturi de un sofer experimentat care va raspunde intocmai cerintelor dumneavoastra. Optand pentru Transfer in Romania beneficiati de o calatorie relaxanta si sigura catre destinatia dorita. Rezervarea este disponibila on-line cu un singur click sau apeland la unul din numerele noastre de telefon. Alegeti ruta iar noi ne vom ocupa de restul!

 

Turul Timisoarei

 

este municipiul de reședință al județului Timiș, Banat, România. Se află în vestul României, aproape de frontierele cu Ungaria și Serbia, pe malul râului Bega, aflându-se pe plan geografic la distanțe aproximativ egale față de București (541 km), Viena (549 km) și Sofia (509 km). Timișoara este al treilea oraș ca populație din România, este un centru industrial, comercial, medical, financiar și universitar important.Clădiri emblematice ale orașului sunt Catedrala Mitropolitană și Opera Națională din Piața Victoriei, dar și Catedrala Ortodoxă Sârbă din Piața Unirii. Printre obiectivele turistice se numără Castelul Huniade, Palatul Baroc, Muzeul Satului Bănățean și Grădina Zoologică.

 

Turul Brasovului

 

Prima documentare istorica a orasului Brasov a fost in anul 1235 sub numele de “Korona”. Cu un imens trecut istoric, aceasta destinatie turistica este perfecta pentru turistii pasionati de cultura si istorie. Biserica Neagra, Muzeul de Istorie, Turnul Negru, Varful Timpa sunt doar cateva dintre principalele atractii ale Brasovului. Cetatea de la Rasnov, Cetatea Bisericii Harman, Cetatea Fagaras si Cetatea Harman pot fi vizitate in apropierea Brasovului. 

 

 

Transfagarasan

 

“The best road in the world” este modul in care baietii de la TopGear au descris experienta de a conduce pe acest drum si vederea panoramica. Localnicii il numesc “Drumul spre nori” datorita faptului ca este cel mai inalt drum din Romania, cu o altitudine de 2042m. Pentru iubitorii de natura si vederi panoramice Transfagarasanul este o destinatie ce nu trebuie ratata!  

 

Transalpina

 

“Drumul Regelui” este unul din cele mai inalte drumuri din Romania. Datorita necircularii pe acest drum pana in 2009, acesta are o autenticitate pe care putine locuri inca si-o pastreaza. Acest drum este mai putin cunoscut decat Transfagarasanul insa nu este mai  putin spectaculos. 

De ce noi?

class="col-lg-4">  class="col-lg-4">

whatsapp viber digi

Vrei sa faci o rezervare telefonic? Contacteaza-ne! +40762135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema